Контактирајте нè

Јавете ни се

Tелефонски да нè контактирате, побарајте нè на следниве броеви: Централа : 02/3093-100 Продажба: 02/3096-333 Сервис: 02/3093-129 Резервни делови: 02/3093-125

Контактирајте нè

Контактирајте нè со цел да добиете ексклузивни детали однапред.

(*)= Задолжителни полиња


Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

E-Mail
Телефон

Правни забелешки
Ги прочитав правните забелешки и прифаќам моите лични податоци да бидат обработувани од страна на Аутомобиле СК за потреби на маркетинг и промоција на производи, понуди и услуги.*