Talento-Combi-Dopolnitelna-Oprema

ВЕРЗИИ НА РАСПОЛАГАЊЕ

Верзијата за транспорт на патници може да биде и фамилијарно возило или пак луксузно комби за транспорт на патници. Верзијата за превоз на патници нуди максимален комфор којшто овозможува да се добие и трет ред седишта , сe до девет седишта и простор со обем за товар  од 1,0 M2 во верзиите со кратко меѓуоскино растојание и од 1,8 M2 во верзиите со долго меѓуоскино растојание. И професионалните спортисти и аматерите, може да уживаат во извноредната моженост за трансформација на Talento, за да стигнат во голема форма на нивните натпревари.

КОМБИ М1 – ТРАНСПОРТ НА ПАТНИЦИ

КРАТКО МЕЃУОСКИНО РЕСТОЈАНИЕ  L1H1

k1

Број на патници 8/9
Странична лизгачка врата: ширина нa 600 mm од подот 907 mm, ширина нa 100 mm од подот 1030 mm, висина 1284 mm.
Задни врати: Висина на задните врати / отворање на еднинечна задна врата 1320 / 1295 mm, ширина нa 70 mm од подот 1391 mm.
Тежини: Ecojet 95KC Ecojet 125KC Ecojet 145KC
Маса на празно возило: 1906kg 1916 kg
GVW (бруто маса на возилото)* 2925kg 2935 kg

ДОЛГО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ L2H1

k2

Број на патници 8/9
Странична лизгачка врата: ширина нa 600 mm од подот 907 mm, ширина нa 100 mm од подот 1030 mm, висина 1284 mm.
Задни врати: Висина на задните врати / отворање на еднинечна задна врата 1820 mm, ширина нa 70 mm од подот 1391 mm.
Тежини: Ecojet 95KC Ecojet 125KC / Ecojet 145KC
Маса на празно возило: 3010 kg 3020 kg
GVW (бруто маса на возилото)* 3010kg 3020 kg

Ви треба информација? Разговарајте со нас