Talento-Cargo-Modeli

ВЕРЗИИ НА РАСПОЛАГАЊЕ

Намената на ова комерцијално возило ти овозможува да го избереш идеалниот микс за твојот бизнис: токму затоа на располагање се ДВЕ различни ВИСИНИ, ДВЕ ДОЛЖИНИ И ДВЕ МЕЃУОСКИНИ РАСТОЈАНИЈА.

КРАТКО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ И СТАНДАРДЕН КРОВ L1H1 

image006

Странична лизгачка врата:  ширина нa 600 mm од подот 907 mm , ширина нa 100 mm од подот 1030 mm, висина 1284 mm, висина 1284 mm.

Задни вративисина 1320 mm, ширина нa 70 mm од подот 1391 mm.

Носивостмаса на празно возило (без возач)* 1811 kg, носивост  (без возач)* 1139 kg, GVW (бруто маса на возилото)* 2950 kg, со полн товар* 2000 kg ( приколка со кочници ) 750.

ДОЛГО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ И СТАНДАРДЕН КРОВ L2H1 

image013

Странична лизгачка врата:  ширина нa 600 mm од подот 907 mm , ширина нa 100 mm од подот 1030 mm, висина 1284 mm, висина 1284 mm.

Задни вративисина 1320 mm, ширина нa 70 mm од подот 1391 mm.

Носивост: маса на празно возило (без возач)* 1866 kg, носивост  (без возач)* 1179kg, GVW (бруто маса на возилото)* 3045 kg, со полн товар* 2000 kg ( приколка со кочници ) 750.

ДОЛГО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ И ВИСОК КРОВ L2H2 image014

Странична лизгачка врата:  ширина нa 600 mm од подот 907 mm , ширина нa 100 mm од подот 1030 mm, висина 1284 mm, висина 1284 mm.

Задни вративисина 1820 mm, ширина нa 70 mm од подот 1391 mm.

Носивост: маса на празно возило (без возач)* 1957 kg, носивост  (без возач)* 1103kg, GVW (бруто маса на возилото)*  3060 kg, со полн товар* 2000 kg ( приколка со кочници ) 750.

Ви треба информација? Разговарајте со нас