Talento Furgon

Talento Furgon

Вистинска комбинација од агилност и капацитет

Да се биде интелигентен значи да се знае како да се прилагоди.  Да се знае како да се соочи со различни ситуации и да се најде секогаш совршеното решение. Talento е сето тоа.  Создадено да им понуди на професионалците широка гама на решенија за лесно реализирање на секојдневните работни обврски.

Проектирано за да се разликува

Агресивниот дизајн на Talento ја карактеризира припадноста на овој VAN на големата категорија на неуморни работници. Стилот на Talento е компактен и соодветно пропорционален: испакнатото предно стакло и кратката хауба го прават предниот дел моќен и истовремено динамичен.  Чистите линии на квадратниот заден дел се во склад  со новата гама на Fiat Professional и овозможуваат поголема ширина и капацитет на товарење,пренесувајќи го динамизмот и стабилноста.

Ви треба информација? Разговарајте со нас