Talento Furgon

Генијална флексибилност

Дизajнот на Talento ја карактеризира припадноста на овој VAN на големата категорија на неуморни работници. Чистите линии на квадратниот заден дел се во склад со новата гама на Fiat Professional и овозможуваат поголема ширина и капацитет на товарење, пренесувајќи го динамизмот и стабилноста. Talento е совршен во своите мерки.

Генијална флексибилност

Дизajнот на Talento ја карактеризира припадноста на овој VAN на големата категорија на неуморни работници. Чистите линии на квадратниот заден дел се во склад со новата гама на Fiat Professional и овозможуваат поголема ширина и капацитет на товарење, пренесувајќи го динамизмот и стабилноста. Talento е совршен во своите мерки.

Практичност

Talento е проектирано за превоз на патници и на стоки на таков начи да се задржи основната компактност во градските средини. Неговата флексибилност и доверливост овозможуваат лесно товарење на предмети со големи димензии и од страничната врата и од задните врати. Talento е опремено со двојно совозачко седиште, висинска регулација на седиште и лумбално подесување, мануелен клима уред…

Ви треба информација? Разговарајте со нас