Talento Furgon

Моќ. Сигурност. Ниски трошоци.

Talento располага со широка гама на мотори Euro 6 кои карактеризираат со доверливост, ниски трошоци на одржување,  амбиентална заштита и извонредни перформанси. Talento Furgon во понуда со 1.6 multijet 120 Hp, емисија на CO2 197-198, просечна потрошувачка 7.5 l/100 km и 2.0 multijet 120 Hp, емисија на CO2195-204, просечна потрошувачка 7,4-7,8 l/100 km.

Ви треба информација? Разговарајте со нас