Talento Furgon

Генијална безбедност

Благодарение на единствените сигурносни карактеристики, секој работник, патник или товар, секогаш ќе пристигне до крајната дестинација во совршена безбедност.

ESC

Системот ESC е опремен со TRACTION+, кој раководи со погонската сила која се пренесува до тркалата и овозможува нивно совршено прилепување на тлото по кое се движи возилото. Потоа, технологијата HILL HOLDER е идеална за тргнување на угорнини, бидејќи го задржува дејството на кочниците за дополнителни три секунди.

Систем против блокирање на кочниците (ABS)

Дел од системот за сопирање, кој го попречува блокирањето и со тоа пролизгувањето на едно или повеќе тркала,независно од условите на патот и од интензитетот на кочење, притоа гарантирајќи ја контролата на возилото и во случаи на ненадејно кочење.

Верзии на располагање

VAN SWB N1 со товарен волумен 5,2 m2 и носивост до 1224 кг.
VAN LWB N1 со товарен волумен 6 m2 и носивост до 1224 кг.

Ви треба информација? Разговарајте со нас