Talento Combi

Talento Combi

Вистинската комбинација на агилност и капацитет

Верзијата за TРАНСПОРТ НА ПАТНИЦИ може да биде и ФАМИЛИЈАРНО ВОЗИЛО или пак луксузно комби за транспорт на патници. Верзијата за превоз на патници нуди максимален комфор којшто овозможува да се добие и трет ред на седишта за превоз на вкупно девет патници.

Ви треба информација? Разговарајте со нас