Talento Combi

Внатрешноста на Talento е идеална канцеларија за секој што неуморно работи. Осмислено со максимална грижа за да се спојат комфорот и функционалноста.

Талентирана достапност

Дизајнот на Talento ја карактеризира припадноста на овој VAN на големата категорија на неуморни работници. Чистите линии на квадратниот заден дел се во склад со новата гама на Fiat Professional и овозможуваат поголема ширина и капацитет на товарење, пренесувајќи го динамизмот и стабилноста. Talento е совршен во своите мерки.

Товарен капацитет

Карго одделот е достапен од задниот дел, овозможувајќи да се користи секој сантиметар од просторот за товарење, од подот до покривот.

Ви треба информација? Разговарајте со нас