Talento Combi

Генијална моќ

Talento Combi е опремен со мотор кој го карактеризираат
доверливост, ниски трошоци на одржување,
амбиентална заштита и извонредни перформанси.
Fiat Talento Combi LWB 2.0 Mjet
Работна зафатнина: 1997 cm
Максимална сила Kw/Ks:88/120
Просечна потрошувачка: 7,4-7,8 l/100 km

Ви треба информација? Разговарајте со нас