Talento Combi

Искористи ја технологијата на најдобар начин

Технологијата игра главна улога речиси во сите комерцијални активности. Затоа, Talento ја користи на најдобар можен начин.

Патувајте безгрижно

Благодарение на единствените сигурносни карактеристики, секој работник, патник или товар, секогаш ќе пристигне до крајната дестинација сигурно и безбедно. Talento Combi располага со: ABS кочници,  ESP, TMPS-контрола за притисок во пневматици, воздушно перниче за возач, воздушно перниче за совозач, стандардно резервно тркало…

Ви треба информација? Разговарајте со нас