COVID-19| ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОСТАПНОСТА НА НАШИТЕ УСЛУГИ

COVID-19| ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОСТАПНОСТА НА НАШИТЕ УСЛУГИ

Почитувани клиенти,

Нашите продажни салони се отворени за прием и услуга на клиенти под посебна процедура на движење и комуникација.

Со цел обезбедување на целосна поддршка со непречена услуга да им се помогне на сите кои имаат потреба од сервисни услуги за Fiat Professional возилaта, ве информираме за следниот протокол и мерки за поголема заштита на посетителите и вработените во сервисите на Аутомобиле СК:

  • Сервисите работат само со закажување.

Без претходно договорен термин не ги посетувајте сервисите.

 Закажете термин на телефон:

Скопје  механичарски сервис 02/3093-129/075 278 439

(достапни и на Viber и WhatsApp)

лимариски сервис 02/3093-018/075 278 439

(достапни и на Viber )

резервни делови: 02/3093-125

Битола механичарски и лимариски сервис: 047/208-284

резервни делови: 047/208-286

Оn-line на Контактирајте нè ,  

Контактирајте нè и на Facebook  и Instagram  .

  • Работно време на сервисите: понеделник до петок, од 08.00 до 14.00 часот
  • Во приемниот дел на сервисот истовремено дозволено е присуство на само еден клиент. Доколку некој веќе се наоѓа во приемниот дел, почекајте надвор пред објектот да ве повикаат.
  • За вработените и клиентите обезбедени се средства за дезинфекција, заштитни маски и ракавици. Ве молиме при влез и излез од приемниот дел дезинфицирајте ги вашите раце.
  • Секое возило ќе биде соодветно дезинфицирано пред и по завршувањето на сервисот.

Следете ги мерките за претпазливост од Владата и Министерството за здравство и грижете се за колективното здравје.

Ви благодариме на разбирањето.

#јависенателефон #проверинаинтернет #останетедома #седидома #седисидома #заштитисе