Ги презедовме сите неопходни мерки за заштита од COVID-19

Ги презедовме сите неопходни мерки за заштита од COVID-19

Почитувани клиенти,
следејќи ги препораките на Владата и Министeрството за здравство би сакале да информираме дека во нашите простории се преземени сите неопходни мерки за заштита на клиентите и нашите вработени од COVID-19.
Во сите објекти на Fiat Professional, задолжително е носењето на маска/марама/шал.
Обезбедени се средства за дезинфекција на раце на сите влезови во објектите.
Имаме посебен протокол на дезинфекција и највисоко ниво на одржување на хигиената.

Ви благодариме што ги почитувате мерките.
Заедно се грижиме за колективното здравје!

Ви треба информација? Разговарајте со нас