DOBLÒ, ПРАКТИЧНО РЕШЕНИЕ

DOBLÒ, ПРАКТИЧНО РЕШЕНИЕ

Doblò Cargo
0% учество за кредит

Практично во секој поглед. Достапни 10 верзии.
Носивост до 1.000 kg.
Волумен на товарен простор 3,4-4,2 m3.

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 4,90% променлива каматна стапка (4,7пп+6 месечен ЕУРИБОР, но не пониско од 4,9%) со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
– 5,25% променлива каматна стапка (5пп+ 6 месечен ЕУРИБОР, но не пониско од 5,25%) без залог
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

 

Сите правни субјекти имаат право на поврат на ДДВ. Фотографијата е од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата за Fiat Professional Doblò Cargo, побарајте понуда.

Ви треба информација? Разговарајте со нас