FIORINO CARGO, АГИЛЕН ПАРТНЕР

FIORINO CARGO, АГИЛЕН ПАРТНЕР

Fiorino Cargo со промотивна цена од 8.450 € + ДДВ
EASY PRO понуда:
0% УЧЕСТВО за кредит

Ван прилагоден за во град, со идеални надворешни димензии 3,957 m должина и 1,716 m ширина.
Капацитет на товар: од 2,5 m3.
Носивост: 610 kg.

Најповолнo финансирање на кредит со 0% учество преку ПроКредит Банка.

 

Цената во денари изнесува 522.210 денари и е со вклучен промотивен попуст. Сите правни субјекти имаат право на поврат на ДДВ. Промоцијата за гратис зимски гуми е валидна до 31.12.2019 година. Фотографијата е од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата за Fiat Professional Fiorino Cargo, побарајте понуда.