TALENTO COMBI, КОМФОРТ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

TALENTO COMBI, КОМФОРТ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Talento Combi
o% учество за кредит

Верзијата за превоз на патници нуди максимален комфор којшто овозможува да се добие и трет ред на седишта за превоз на вкупно девет патници.

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
– Камата – 4,50%
– Учество – 10% (нето)
– Рок – 84 мес (мах)
– Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Ви треба информација? Разговарајте со нас