TALENTO FURGON, ГЕНИЈАЛНА ФЛЕКСИБИЛНОСТ

TALENTO FURGON, ГЕНИЈАЛНА ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Talento Furgon
o% учество за кредит

Верзии на располагање:
VAN SWB N1 со товарен волумен 5,2 m2 и носивост до 1224 кг.
VAN LWB N1 со товарен волумен 6 m2 и носивост до 1224 кг.

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
– Камата – 4,50%
– Учество – 10% (нето)
– Рок – 84 мес (мах)
– Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Ви треба информација? Разговарајте со нас