КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Јавете ни се

За да нè контактирате телефонски, побарајте нè на следниве броеви: Дирекција : 02/3093-100 Продажба: 02/3096-333 Сервис: 02/3093-129/075 278 436 Резервни делови: 02/3093-125 РАБОТНО ВРЕМЕ: Продажни салони: пон-пет 08:30 - 18:00 саб.09.00-14.00 Сервиси: пон-пет 08:30 - 16:30 саб.09.00-14.00 Дирекција: пон-пет 08:30 - 16:30 саб.09.00-14.00

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Контактирајте нè со цел да добиете ексклузивни детали однапред.

(*)= Задолжителни полиња


E-Mail
Телефон
Постирај
SMS

Правни забелешки
Ги прочитав правните забелешки и прифаќам моите лични податоци да бидат обработувани од страна на Аутомобиле СК за потреби на маркетинг и промоција на производи, понуди и услуги.*

Type the above number:
Ви треба информација? Разговарајте со нас