MyAUTO КЛУБ НА СОПСТВЕНИЦИ

Аутомобиле СК ви го претставува клубот на сопственици на FIAT Professional патнички возила MyAUTO. Зачленете се во MyAUTO и зашетедете до 25% на оригиналните резервни делови и на сервисните услуги. Како член/ка на ексклузивниот клуб MyAUTO во текот на годината ќе добиетен попусти, промоции и многу повеќе!

Искористете ја и можноста редовно да бидете информирани за сите новости од светот на FIAT Professional.

Ви треба информација? Разговарајте со нас