• Шеснаесетти пат по ред според мислењето...

  Дознајте повеќе

 • Моделот на FIAT Professional, Ducato e...

  Дознајте повеќе

 • FIAT Professional Ducato избран за "Најдобра...

  Дознајте повеќе

 • FIAT ги претставува новите Doblò и...

  Дознајте повеќе

 • Ducato MY 2021 прогласен за „Најдобра...

  Дознајте повеќе

 • Ново Скудо: фургон за вистинските професионалци,...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional освои три награди на...

  Дознајте повеќе

 • Stelantis ги објавува новото Fiat Professional...

  Дознајте повеќе

 • E-Ducato е Sustainable Truck of the...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional го претстави новото Дукато...

  Дознајте повеќе

 • Ducato - најпродавано комерцијално возило во...

  Дознајте повеќе

 • ФКА (Фиат Крајслер Автомобили) и Waymo...

  Дознајте повеќе

 • E-Ducato: новото превозно средство на Fiat...

  Дознајте повеќе

 • Аутомобиле СК донираше четири возила за...

  Дознајте повеќе

 • Ducato MY 2020 избран за "Најдобра...

  Дознајте повеќе

 • Светско деби на Ducato Electric

  Дознајте повеќе

 • Шест милиони возила во Севел, фабриката...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional на Интернационалниот саем во...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional на Саемот за кампери...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional на караванот на Саемот...

  Дознајте повеќе

 • Ducato, свет на квалитет и слобода,...

  Дознајте повеќе

 • MXGP и MX2: Fiat Professional протагонист...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional: најдобар партнер за професионалците

  Дознајте повеќе

 • Jorge Prado триумфираше во Белгија

  Дознајте повеќе

 • Тони Каироли триумфираше во Шпанија на...

  Дознајте повеќе

 • Гамата Fiat Professional го поддржува FIM...

  Дознајте повеќе

 • Ducato избрано за "Најдобра основа за...

  Дознајте повеќе

 • Doblo Cargo крунисано со титулата “Light...

  Дознајте повеќе

 • Ducato избран за “Fleet Van of...

  Дознајте повеќе

 • Деветта светска титула: Tони Каироли влегува...

  Дознајте повеќе

 • Fiat и Fiat Professional на подиумот...

  Дознајте повеќе

 • Ducato, свет на слобода регистриран под...

  Дознајте повеќе

 • Кога Fiat Professional повикува, Чак Норис...

  Дознајте повеќе

 • FIAT PROFESSIONAL Е ПОВТОРНО ОФИЦИЈАЛЕН СПОНЗОР...

  Дознајте повеќе

 • Ducato по десетти пат прогласен за...

  Дознајте повеќе

 • Триумф на Doblò Cargo и New...

  Дознајте повеќе

 • Новиот Fiat Professional Fullback прогласен за...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional на Саемот за кампинг...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional на Саемот на кампинг...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Fullback на MxGP Motocross Grand...

  Дознајте повеќе

 • “Сребрен лав” за кампањата за печатени...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional – Комплетирање на гамата

  Дознајте повеќе

 • Fiat Professional партнер на Светскиот шампионат...

  Дознајте повеќе

 • Светска премиера на Fullback, новиот pick-up...

  Дознајте повеќе

 • Fiat Ducato ги надмина рекордите на...

  Дознајте повеќе

 • Гамата Фиат Професионал се збогатува со...

  Дознајте повеќе

 • Новото Fiat Doblò Cargo е прогласено...

  Дознајте повеќе

 • Ви треба информација? Разговарајте со нас