Fiat Fullback на MxGP Motocross Grand Prix на Ломбардија – Италија

Fiat Fullback на MxGP Motocross Grand Prix на Ломбардија – Италија

Новиот Fiat Fullback, главниот спонзор на MxGP Motocross Grand Prix на Ломбардија – Италија, беше ѕвезда на возбудливото коло во Мантуа за дванаесеттиот круг од натпреварот.

Fullback е херојот на официјалното FIM MxGP Motocross светско првенство, претставен со сите свои предности во однос на конфигурација, димензии и мотори во секоја трка. Со погонот на сите тркала тој може да се справи со било кој терен, исто како и моторите на мотокрос.

Ентузијазам, одлучност и динамичност се заеднички вредности кои ги споделуваат светот на мотокросот и Fiat Professional.

Во Европа, Светското првенство FIM MxGP мотокрос, исто така, ќе се одржува во Чешка, Белгија, Швајцарија и Холандија: за секоја трка, Fiat Professional ќе има изложбен простор каде што посетителите ќе може да се восхитуваат на целосната гама.

160701_Fiat-Professional_Fullback_02

160701_Fiat-Professional_Fullback_03

160701_Fiat-Professional_Fullback_05

Ви треба информација? Разговарајте со нас