Вести

Untitled-11

Шест милиони возила во...

Индустрискиот комплекс во Вал ди...

Дознајте повеќе arrow arrow
asdasdasdqq

Ducato, свет на квалитет...

Ducato претставува единствени квалитети во...

Дознајте повеќе arrow arrow
Untitled-1-Recovered

MXGP и MX2: Fiat...

Марката од Групацијата FCA наменета за...

Дознајте повеќе arrow arrow
pipi

Fiat Professional: најдобар партнер...

On air новата интернационална кампања...

Дознајте повеќе arrow arrow
fp1

Гамата Fiat Professional го...

Марката на групацијата FCA наменета на...

Дознајте повеќе arrow arrow
Fiat-Pro

Ducato избрано за "Најдобра...

За Ducato продолжува долгата и непрекината...

Дознајте повеќе arrow arrow
Untitled-1

Ducato избран за “Fleet...

Дополнителен доказ за популарноста...

Дознајте повеќе arrow arrow
170711_Fiat-Professional_Ducato-4x4_slider_thumb

Ducato, свет на слобода...

Ducato, благодарение на многубројните...

Дознајте повеќе arrow arrow
170110_Fiat-Professional_DucatoCamper_PromobilI_ENG (1)

Ducato по десетти пат...

Читателите на специјализираниот германски...

Дознајте повеќе arrow arrow
161213_fiat-professional_doblo-fiorino-what-van-awards-2017_01-1

Триумф на Doblò Cargo...

Познатиот британски специјализиран магазин...

Дознајте повеќе arrow arrow
161118_fiat-professional_fullback-premio-300_01

Новиот Fiat Professional Fullback...

Читателите на автомобилскиот магазин...

Дознајте повеќе arrow arrow
160701_Fiat-Professional_Fullback_01

Fiat Fullback на MxGP...

Новиот Fiat Fullback, главниот...

Дознајте повеќе arrow arrow
ducato

Fiat Ducato ги надмина...

Индустриските производствени погони во...

Дознајте повеќе arrow arrow
_Nuovo-doblo-cargo_38

Новото Fiat Doblò Cargo...

Ова го објави најголемото...

Дознајте повеќе arrow arrow