Ducato Passenger
Transport

 комерцијални возила

Ducato Passenger
Transport

Корисност

Многу пофункционален.

За цени и модели, контактирајте го овластениот дилер на Fiat Professional.

LOADING ROLLER

LOADING ROLLER

Се поврзува со алуминиумскиот дел за товарење.

Дел бр. 5911449

АЛУМИНИУМСКИ НОСАЧИ НА КРОВОТ

АЛУМИНИУМСКИ НОСАЧИ НА КРОВОТ

За верзиите на Ducato со кратко и средно меѓуоскино растојание.
Средна и ниска тежина, капацитет од 100 kg.
Дел бр. 50901487

SINGLE ALUMINIUM BAR

SINGLE ALUMINIUM BAR

Се поврзува со опремата составена од 3 дела.
За верзиите на Ducato со долго меѓуоскино растојание.
Дел бр. 50901486

ШТИТНИЦИ НА ВЕТЕР

ШТИТНИЦИ НА ВЕТЕР

Дел бр. 50901494

ПРЕДНИ ГУМЕНИ КАЛНИЦИ

ПРЕДНИ ГУМЕНИ КАЛНИЦИ

Дел бр. 50901517

ЗАДНИ ГУМЕНИ КАЛНИЦИ

ЗАДНИ ГУМЕНИ КАЛНИЦИ

Дел бр. 50901516

ОТСТРАНЛИВА КУКА

ОТСТРАНЛИВА КУКА

ЗА ВЛЕЧЕЊЕ НА ТОВАР ДО 2,5 t

Дел бр.71807381

ФИКСНА  КУКА

ФИКСНА КУКА

ЗА ВЛЕЧЕЊЕ НА ТОВАР ДО 2,5 t

Дел бр. 50901505

ФИКСНА КУКА

ФИКСНА КУКА

ЗА ВЛЕЧЕЊЕ НА ТОВАР ДО 3 t

Дел бр. 50901581

13-КАБЛИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ И ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА КУКАТА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ
Дел бр.71807384

ОПРЕМА ЗА ПОДИГАЊЕ НА РЕЗЕРВНОТО ТРКАЛО
За да се отстрани и постави резервното тркало под шасијата.
На располагање кај 15″ и 16″ верзиите.
Дел бр. 71807355

Стил

LOUNGE КОНТРОЛНА ТАБЛА

Сет од бронзени вентилни прстени за проветрување и контролна табла.

За возила со вградено on-board радио. Дел бр. 71807350

За возила без вградено on-board радио. Дел бр. 71807351

КОНТРОЛНА ТАБЛА ВО ТЕХНО СТИЛ

КОНТРОЛНА ТАБЛА ВО ТЕХНО СТИЛ

ДРЖАЧ  ЗА ЧАШИ

ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ

Практична полица сместена во долниот дел од централната позиција на контролната табла, како алтернатива на делот за складирање со клуч и класично затворање, која се состои од:

  • Два дела за складирање на шишиња до 0.75
  • Дел за складирање (на дополнителни шишиња, мобилен телефон итн.)
  • Простор за складирање на таблет

Дел бр. 71807349

ДЕЛ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

ДЕЛ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

СО КЛАСИЧНО ЗАТВОРАЊЕ

Дел сместен во долниот централен дел на контролната табла, како алтернатива за држачот на чаши, кој дозволува складирање на лап топ со димензии 15.6”.
Дел бр. 71807348

ОБВИВКИ ЗА КЛУЧЕВИ ВО 13 ВАРИЈАНТИ

Единечна обвивка, сива со и со Swarovski цветови..
Дел бр. 71805593

Единечна обвивка, сина и со Swarovski змија.
Дел бр. 71805594

Сет од 2 обвивки, бела и сива со точкасти декорации
Дел бр.. 71805601

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор Paris.
Дел бр. 71805603

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор London.
Дел бр. 71805602

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор Roma.
Дел бр. 71805605

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор New York.
Дел бр. 71805606

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор Torino.
Дел бр. 71805750

Единечна обвивка, бисерно бела
Дел бр. 71806542

Единечна обвивка, светлечко-црвена
Дел бр. 71806538

Единечна обвивка сребрено-сива
Дел бр. 71806541

Единечна обвивка, светлечко-црна
Дел бр. 71806539

Единечна обвивка, темно црна
Дел бр. 71806540

НАВЛАКИ ЗА СЕДИШТАТА

НАВЛАКИ ЗА СЕДИШТАТА

Ги намалуваат трошењето на седиштата и ја одржуваат околината чиста во рамките на кабината.
За седиштето на возачот и единечното предно седиште.
Дисклејмер. 50901502

За возачкото седиште и двоседната клупа.
Дисклејмер 50901503

За возачкото седиште и 7 седишта (кабина за персонал).
Дел бр. 50901503

ПРЕДНИ ГУМЕНИ ПАТОСНИЦИ

ПРЕДНИ ГУМЕНИ ПАТОСНИЦИ

На левата страна од возењето (LHD).
Дел бр. 50901500

На десната страна од возењето (RHD).
Дел бр. 50901568

ПАТОСНИЦИ

ПАТОСНИЦИ

На левата страна од возењето (LHD).
Дел бр. 71807375

На десната страна од возењето (RHD).
Делбр.71807376 За панорамската верзија со 8/9 седишта и кратко меѓуоскино растојание.
Дел бр. 71807377

За панорамската верзија со 8/9 седишта и средно меѓуоскино растојание.
Дел бр. 71807378

BLUETOOTH HANDS-FREE ОПРЕМА

Безжична hands-free опрема за мобилни телефони со интегрирана Bluetooth технологија. Ви овозможува да зборувате безгрижно, без потреба да го држите мобилниот во рака или пак да користите слушалка. 3 годишна гаранција, максимална удобност и едноставност при користењето.
За максимална безбедност при возењето.
Универзална компатибилност.
Дел бр. 71806488

PARROT MKI9100 HANDS-FREE KIT

MKI системот е Bluetooth hands-free опрема со OLED екран која комбинира напредни технологии за комуникација со комплетна серија на услуги посветени на музика.
MKi опремата е на располагање со музички кабел специјално дизајниран да одговара на секаков тип на музички плеер, без разлика дали е дигитален или аналоген.
Се поврзува со iPod / iPhone, мобилни уреди и смартфони.
Дел бр. 71806339

PARROT SLIM MINI KIT

Пренослива Bluetooth hands-free опрема за мобилни телефони и смартфони.
Дел бр. 71805111

ПОВРЗУВАЧ НА IPOD

ПОВРЗУВАЧ НА IPOD

iPod кабел со кабел на влечење и УСБ приклучок.
Дел бр. 71803812

ОКРИВКИ ЗА РАБОВИТЕ СО ЛОГОТО НА FIAT
Сет од 4 x 15” парчиња за Ducato.
Дел бр. 71807359

Сет од 4 x 16” парчиња за Ducato.
Дел бр. 71807360

Сет од 4 x 16” парчиња за Ducato Maxi.
Дел бр. 71807361

КАПСУЛИ ЗА ВЕНТИЛИТЕ НА ТРКАЛАТА СО ЛОГОТО НА FIAT
Сет од 4 парчиња во кутија со логото на Fiat.
Дел бр. 71805100

ХРОМИРАН ДРЖАЧ ЗА ТАБЛИЦАТА НА ВОЗИЛОТО
Дел бр. 71805608

Безбедност и сигурност

АЛАРМ
Прилагодлив аларм управуван преку оригиналниот радио-контролен механизам на возилото. Нуди заштита против упади од страна на вратите, багажникот и хаубата и овозможува сеопфатна заштита на патничкииот дел. Надополнет со само-напојувачка сирена.
Целосно интегриран во електронскиот on-board систем.
Брза инталација.
3 години гаранција
Дел бр. 50901520