Деветта светска титула: Tони Каироли влегува во легендите

Деветта светска титула: Tони Каироли влегува во легендите

Fiat Professional слави една легенда: Тони Каироли, уште еднаш, “лета” највисоко од сите освојувајќи ја деветтата светска титула на историската стаза во Асен, Холандија. Неверојатен рекорд кој го носи сицилијанскиот возач во историјата на оваа дисциплина, кој пред себе го има само Холанѓанецот Стефан Евертс, кој во својата кариера оствари десет победи.

Храброст, способност и брзина наспроти разноликоста и непредвидливоста: тоа се предностите кои ја сочинуваат кариерата на Тони Каироли и кои му помогнаа да триумфира и оваа година каде е на чело на листата.

Co преку 100 години историја и извонреден багаж на искуство во светот на комерцијални возила, италијанскиот бренд претставува една целосно подновена гама која одговара на секаква мисија за транспорт. “Product hero” на новата гама – официјалното возило на FIM Motocross World Championship MXGP 2017 – е робусен и доверлив pick up Fullback кој се покажа идеален за каква и да е активност, професионална или слободна. Инаку, пикапот на Fiat Professional го придружува Тони Каироли на неговите тренинзи, искрен тимски “другар” кој совршено го сумира ставот за предизвик на Fiat Professional .

Ви треба информација? Разговарајте со нас