Fiat и Fiat Professional на подиумот на конкурсот “Bea World – Best Events Awards”

Fiat и Fiat Professional на подиумот на конкурсот “Bea World – Best Events Awards”

Групацијата FCA – со проектите за комуникација на марките Fiat и Fiat Professional – доби три награди од првото издание на “Bea World – Best Events Awards” која силна, како и во претходните 11 години на континенталната верзија “EuBea – European Best Event Awards”, денес прави чекор напред станувајќи глобален фестивал. Од оваа година, престижните златни слончиња – симбол на мудроста, силата и долговечноста – ќе бидат предмет на освојување на лидерите од индустријата за организација на настани кои доаѓаат од целиот свет. Ќе ги додели жири, составено од претставници на главните фирми кои инвестираат во настани, комуникација и live communication.

Ви треба информација? Разговарајте со нас