Fiat Professional на Саемот за кампери 2018 во Парма

Fiat Professional на Саемот за кампери 2018 во Парма

До 16 септември, во Парма се одржува Манифестацијата за пример во Италија, наменета на светот за  возила за одмор и рекреација  на отворено, сектор со постојан раст кој ги опфаќа сите пазари.

Рефлекторите се насочени кој најпродаваното возило Ducato на Fiat Professional, идеална база за кампер за сите вљубеници во единствениот лидер: денес секое четврто возило кампер е на база продадено во Европа е реализирано на база на Ducato.

Во последните 10 години 500.000 семејства одбрале кампер на база на Ducato и веќе 11 години е признато како “Најдобра база за кампер “.

На штандот на Fiat Professional четири бази за кампер Ducato – две само кабина и две со погон на четири тркала – со претставвуање на безбројни решенија што ги овозможува овој модел.

Ducato е “Leader in freedom”, cкако што покажува инеговата широка гама на услуги, развиени во соработка со Mopar, кои овозможуваат доживување во вистинско спокојство, на туризмот на отворено.

Создаден е нов идентитет и ново лого “Fiat Professional for Recreational Vehicles” коишто Fiat Professional ги посветува на секторот за рекреативни возила.

Ви треба информација? Разговарајте со нас