MXGP и MX2: Fiat Professional протагонист во Белгија

MXGP и MX2: Fiat Professional протагонист во Белгија

Марката од Групацијата FCA наменета за комерцијални возила е Title Sponsor на “Fiat Professional MXGP of Belgium”.

Станува збор за петнаесеттата рунда од шампионатот, која ќе се одржи на август во Ломел.

Рефлекторите се насочени кон Тони Каироли, деветкратниот шампион на светот и амбасадор на марката Fiat Professional.

Врската помеѓу Fiat Professional и мотокросот е сè поцврстатоа го покажува тесното партнерство и со Jorge Prado, најмлад претставник што ветува многу за светската титулата во шампионатот за MX2.

Дo возачите кои се “product heroes” официјалната флота на шампионатот: Fullback Cross и Ducato 4×4.

Ви треба информација? Разговарајте со нас