DUCATO, БЕЗБРОЈ КОМБИНАЦИИ

DUCATO, БЕЗБРОЈ КОМБИНАЦИИ

Ducato со промотивна цена од 16.150 € + ДДВ
EASY PRO понуда:
0% УЧЕСТВО за кредит

Флексибилен, со безброј комбинации.
Можносто за доработки и трансформации.Ладење/изотермална опрема.
Достапни 9 верзии.
Носивост 1155-1900kg.
Волумен на товарен простор 8-17m

Најповолнo финансирање на кредит со 0% учество преку ПроКредит Банка.

 

Цената во денари изнесува 998.070 денари и е со вклучен промотивен попуст. Сите правни субјекти имаат право на поврат на ДДВ. Промоцијата за гратис зимски гуми е валидна до 31.12.2019 година. Фотографијата е од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата за Fiat Professional Ducato, побарајте понуда.