FIORINO COMBI

FIORINO COMBI

FIORINO COMBI
Испорака веднаш

Компактни димензии, агилност и функционалност за комбиниран транспорт.
Fiorino Combi собира до 4 лица и е со носивост дури до 265 kg. Поради тоа е идеално возило за удобен транспорт на целата екипа за работа и на опрема.Сo идеални надворешни димензии 3,957 m должина и 1,716 m ширина, Fiorino Combi е прилагоденo за во град.
Моторот 1.3 дизел  Multijet со 75 КС гарантира поголемо задоволство при возење, одлично ниво на перформанси, намалена бучност и мала потрошувачка.

Откриј ја понудата на возила достапни за испорака веднаш:

Ви треба информација? Разговарајте со нас