Fiorino Combi

Fiorino Combi

РАЗНОВИДНОСТ

ДИМЕНЗИИ НА МАЛ МОНОВОЛУМЕНЕЦ СО ПРОСТОРНОСТ НА КОМЕРЦИЈАЛНО ВОЗИЛО
Компактни димензии, агилност и флексибилност

ДО СЕДИШТА И МНОГУ ПРОСТОР ЗА СТОКА И БАГАЖ

Fiorino Combi е прилагоденo за во град, co идеални надворешни димензии: 3,957 m должина и 1,716 m ширина.
Функционалност: комбиниран транспорт
Fiorino Combi собира до 4 лица и 170 kg товар и поради тоа е идеално возило за удобен транспорт на целата екипа за работа и на опрема.
На располагање со хомологација N1 за верзијата дизел, 4 седишта и дури 286 kg носивост.​

ПРОСТОР И РАЗНОВИДНОСТ

УДОБЕН И ПРАКТИЧЕН ПРИСТАП ВО ПАТНИЧКИОТ ДЕЛ И ВО ТОВАРНИОТ ДЕЛ

Едноставен и функционален за товарење: задната врата е двокрилна (40/60), co отворање до 180°, широка до 1140 mm и висока до 1060 mm, а прагот на товарење се наоѓа на најмалку 53 cm од земја.
Едноставно качување во возилото: страничната лизгачка врата има максимална ширина од 644 mm и максимална висина од 1041 mm, и е дел од сериската опрема. По барање, на располагање е и втора лизгачка врата за дополнително да се олесни влегувањето на патниците.
Кваките на вратите на Fiorino се ергономични и вертикални и нудат одлично опфаќање и можност за отворање на вратата со двете раце.​

МОДУЛАРНОСТ НА ПРОСТОРОТ

МОЖНОСТ ЗА КОНФИГУРАЦИЈА НА СЕДИШТАТА, ВО ЗАВИСНОСТ ОД ПОСЕБНИТЕ ПОТРЕБИ ЗА ТРАНСПОРТ

Задното седиште се спушта и се преклопува, a може и да се извади за да се добие слободен простор за товар од 2,5 m³ за транспорт на предмети долги до 1,52 m.
Опремено е и со прикачувачи Isofix за детските седишта.
Горната решетка може да се преклопи (делумно или целосно) и да се извади.​

ФЛОТИ

Ако еднo Fiorino не е доволнo, набавете флота. Откријте ја гамата, достапната опрема и можностите за трансформација.

 

Ви треба информација? Разговарајте со нас