Fiorino Combi

ПЕРФОРМАНСИ

Малечок кон голем

КОМПАКТЕН ВАН КОЈ СОНУВА НА ГОЛЕМО

Моторот Multijet2 1.3 дизел  75 КС  гарантира поголемо задоволство при возење, одлично ниво на перформанси, намалена бучност, ниски трошоци на работа, доверливост и заштита на околината.

Просечна потрошувачка NEDC: 4,5 l/100 km
Емисија на CO2: 119 g/km

* Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани за споредба со други возила кои се тестирани со исти технички процедури и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење. Вредностите зависат од повеќе фактори како што се вградената дополнителна опрема, временските прилики, стилот на возење и натовареноста на возилото.

ДИЈАМЕТАР НА ВРТЕЊЕ

ИНВЕРЗИЈА НА U ВО САМО 9,95 M

Ван со компактни димезнии кој врти како да е автомобил. Перформанси, управливост и возност благодарение на дијаметар на вртење во само 9,95 m. ​​​

Ви треба информација? Разговарајте со нас