Fiorino Combi

КОМФОР

Функционалност, добросостојба и безбедност за да се одржи високата концентрација при возење

ПОДНОВЕНА НАДВОРЕШНОСТ, ДИНАМИЧЕН И МОДЕРЕН СТИЛ

Предниот браник е подновен, маската е во ултрасјајна боја Silver, раткапни од 15” и наплатки од лека легура засенчени од 15” со дијамантска обработка и 2 нови бои на каросерија. Fiorino ги задржува високите фарови заради подобра видливост и заштита при несреќа.​​

ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА

Fiorino Combi на барање е опремено со авторадио со екран на допир од 5” во боја, кој опфаќа и  Bluetooth 2.1, streaming audio, USB 2.0, AUX, MP3 и команди на волан. Системот Bluetooth за повици со слободни раце овозможува да се вршат телефонски повици потполно безбедно и без да се тргнат рацете од воланот. Radio CD MP3 и подготовка за DAB радио, се исто така достапни.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ВО КАБИНАТА

ЦЕЛИОТ ПРОСТОР МОЖЕ ДА ГО ОРГАНИЗИРАШ ТАКА КАКО ШТО ТЕБЕ НАЈМНОГУ ТИ ОДГОВАРА

Изменети странични простори за предмети кои, на пример, може да бидат со следниве намени: држач за флаша од еден литар, блок нотес формат A4 или таблет, покрај фиоката за предмети за чување на твоите лични предмети и работна документација, вклучувајќи тука и лаптоп. На централната конзола има држач за чаши приклучок за струја од 12V, како и иновативниот приклучот за USB од 5V.
Држачот за документи (по барање) е идеално решение за да се зачуваат на едно место и да бидат лесно достапни потребните документи, како и потсетниците за состаноци или специјални картички.

КЛИМА УРЕД

СЕКОГАШ ПРИЈАТЕН ПРОСТОР

Мануелниот клима уред , на располагање со доплата, со антиполен филтер обезбедува поголем комфор во текот на твоите службени патувања. Вентилацијата е одлична  благодарение на 4 дифузери кои се подесуваат и насочуваат, а насочувањето на воздухот се обезбедува од дури 8 дифузери кои овозможуваат брзо одмаглување на прозорите.

КОМФОР И ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗАД ВОЛАНОТ

Патничкиот простор е подновен со воведувањето на неколку нови елементи кои имаат намена да го подобрат комфорот и ергономијата, освен да направи револуционерен скок на стилот:

Воланот е комплетно одново проектиран. На барање се испорачува со вградени команди за радио.
Инструмент таблата е со нова графика и постојано осветлување на позадината за подобрена видливост.

ПОДОБРЕНА ЕРГОНОМИЈА ЗА ПОУДОБНО ВОЗЕЊЕ

Fiorino Combi обезбедува оптимална поставеност и максимална удобност за возење, бидејќи е опремено со седишта кои се подесуваат (како и воланот) удобни и комотни, обложени со комплетно нов штоф.
Возачкото седиште се подесува надолжно според нивото на потпирачот за глава и на грбниот наслон, се подесува во висина (во серија, во зависност од нивото на опременост), има потпирач за пределот на половината и потпирач за рака (по барање). Менувачот е сместен на функционалната конзола.​

Ви треба информација? Разговарајте со нас