PANDA VAN, ДОВЕРЛИВ СОПАТНИК

PANDA VAN, ДОВЕРЛИВ СОПАТНИК

Panda Van Hybrid
0% учество за кредит

Верзии со 2 или 4 седишта.
Носивост до 505 kg.
Зафатнината на товарниот простор е до 1m3
Мотор Mild Hybrid со минимална потрошувачка 5,2 – 5,8 l/100 km

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
– Повластена каматна стапка од 3,75% за хибридни возила
– Учество – 10% (нето)
– Рок – 84 мес (мах)
– Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

 

Сите правни субјекти имаат право на поврат на ДДВ. Фотографијата е од информативен карактер. За повеќе информации во врска со промоцијата за Fiat Professional Panda Van, побарајте понуда. Вредностите на потрошувачката на гориво во комбиниран циклус на возење се дефинирани врз основа на официјални тестови во согласност со одредбите од Регулативата на ЕУ што важат во моментот на одобрувањето според процедурата за тестирање WLTP.

Ви треба информација? Разговарајте со нас