Fiorino Cargo

НАДВОРЕШНОСТ

ДИЗАЈН

Надворешноста на Fiorino Cargo, ги следи линиите на комплетната гама Fiat Proffesional, задржувајќи го при тоа специфичниот карактер на моделот со модерен и динамичен стил. Fiorino Cargo е без грешка благодарение на неговиот автомобилски дизајн и неговата привлечна предница.

ПРЕДНИЦА

Предницата со високо поставени фарови нуди голема видливост и нивна поголема заштита во случај на судир. Предниот браник нуди максимална заштита, а решетката, во опција во ултра светла сребрена боја, го нагласува неговиот елегантен став.

СТРАНИЧНА ВРАТА

Погодноста во градот е непроценлива. Лизгачка странична врата, совршено интегрирана странично, со вертикална надворешна рачка што овозможува одлично држење и лесно отворање со двете раце.

БЕЏ

Fiorino Cargo гордо го носи беџот на Fiat Professional за да го покаже силниот идентитет на марката посветена на лесните комерцијални возила.

ВЛЕЗИ ВО ЗОНАТА НА НЕОГРАНИЧЕН КОМФОР

Co Fiorino никогаш ништо не ти недостига, па ни релаксација во текот на работата. За тоа е заслужна ергономската и удобна внатрешност, збогатена со детали кои ја прават кабината практична, како вистинска патувачка канцеларија.

СЕКОГАШ ПРИЈАТЕН ПРОСТОР

Мануелниот клима уред, на располагање со доплата, со антиполен филтер обезбедува поголем комфор во текот на твоите службени патувања. Вентилацијата е одлична  благодарение на 4 дифузери кои се подесуваат и насочуваат, а насочувањето на воздухот се обезбедува од дури 8 дифузери кои овозможуваат брзо одмаглување на прозорите.

ИНСТРУМЕНТ ТАБЛА

Инструмент таблата е постојано осветлена за зголемена видливост.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ВО КАБИНАТА

Fiorino нуди пространи прегради и корисни странични панели, покрај фиоката на контролната табла. Функционалноста на внатрешноста е дополнително подобрена со практичниот држач за документи и совозачкото седиште кое се преклопува и може да се користи како маса.

ПРИКЛУЧОК ЗА СТРУЈА ВО ТОВАРНИОТ ПРОСТОР

Во товарниот простор исто така е можно да имате корисен приклучок за струја од 12V.

СВЕТЛО НА ПЛАФОНОТ ВО ТОВАРНИОТ ПРОСТОР И РАЧНА СВЕТИЛКА

Товарниот простор може да се осветли со практично плафонско светло кое, доколку е потребно, може да се отстрани и да функционира како рачна светилка.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Мали и големи решенија кои го прават Fiorino Cargo уште попрактично и поефикасно

ПРЕГРАДА

За да се оддели товарниот простор и да се заштити возачот од евентуално поместени предмети од товарниот простор, Fiorino во сериска опрема има фиксна преграда: со панели и единечно стакло со централно прозорче.

Ви треба информација? Разговарајте со нас