FULLBACK

ТОВАРИ СÈ. ДУРИ И ВАШИТЕ ГОЛЕМИ СОНИШТА

Новиот Fulback е урбано и off-road работно возило кое повторно ги испишува правилата за сестраност. Тој е комбинација на решителен изглед со извонреден коефициент на влечење. И со одличен радиус на вртење од само 5.7 метри (2WD верзија) или 5,9 м (4WD верзија), новиот Fulback не само што носи сè со својот капацитет за 1.000 кг носивост и влечна тежина од 3.100 кг, туку и многу едноставно се управува во секакви услови на патот.

Дознајте повеќе arrow

TALENTO

TALENTO е новиот модел од Fiat Professional кој благодарение на неговиот дарежлив капацитет на товарење е идеален придружник на теренскиот работник како во градска средина, така и на терен. Се издвојува по својата пренаменливост и по можноста да се адаптира на различните потреби на клиентите и нуди најдобар сооднос на цена/вредност што е традиција на марката Fiat Professional.

Дознајте повеќе arrow

Најново од Fiat