Doblò Cargo

 комерцијални возила

Doblò Cargo

СТИЛ

Сосема нов стил, кој е во согласност со функционалноста и перформансите.

НОВА НАДВОРЕШНОСТ СО ИНОВАТИВНА ЛИНИЈА

НОВА НАДВОРЕШНОСТ СО ИНОВАТИВНА ЛИНИЈА

УНИКАТЕН СТИЛ, ВО НАСОКА НА ПОГОЛЕМА ФУНКЦИОНАЛОСТ И ПЕРФОРМАНСИ

Новото Doblò Cargo поседува целосно надграден преден дел, спакуван со стил и техничка содржина. Линијата на хаубата и предниот браник дополнително ја надградуваат аеродинамиката, овозможувајќи поголема ефикасност дури и при мали брзини.

Главните нови карактеристики се:

  • Нови фарови
  • Нов багажник, крила и надграден преден браник
  • Нова предна решетка
  • Нови метални тркала
  • Нови кластери на задните светла

 

ФУНКЦИОНАЛНА ВНАТРЕШНОСТ, УДОБНОСТ

ФУНКЦИОНАЛНА ВНАТРЕШНОСТ, УДОБНОСТ

ЕРГОНОМИЈА И КВАЛИТЕТ ВО СЕКОЈ ДЕТАЛ

Новото Doblò Cargo исто така возхитува и одвнатре: технологија, функционалност и материјали кои креираат удобна работна околина, која е совршена за секаков тип на работа.

Секој аспект од возачкото искуство и практичност е подобрен:

  • Нова контролна табла со надградени перформанси на контролата на температурата (благодарејќи на поголемите воздушни вентили)
  • Волан со нов ергономичен дизајн
  • Ткаенини отпорни на секаква употрена
  • Нов hi-tech инструментален панел со одлична видливост.

 

ЦЕЛИОТ ПРОСТОР ШТО ВИ Е ПОТРЕБЕН

Многу делови за складирање во делот на контролната табла и во панелите на вратите, кои нудат широки опции за искористување на просторот и складирање секаков тип на работи.

Вкупната бројка на уреди за складирање е не помалку од 10, тука вклучувајќи ја и навалената фиока од страна на патниците со сосема едноставно и меко отворање и капацитет не помал од 6.8 литри.