Doblò Combi

Doblò Combi

СЕСТРАНОСТ

Идеално решение за комбиниран транспорт на товар и патници.

СЕСТРАНОСТ

5 различни модели
Достапни кај верзии со кратко меѓуоскино растојание на тркалата (2755 mm) и верзија со долго меѓуоскино растојание(3105 mm).
До 5 удобни седишта на располагање и товарна носивост од 453 kg (363 kg кај верзијата со кратко меѓуоскино растојание).
Капацитетот на делот за товарење се протега сè до 1050 литри (790 литри кај верзијата со кратко меѓуоскино растојание).

ПРИСТАПНОСТ

Едноставен пристап, лесно товарење и растоварење.

  • Два типа на задни врати: асиметрични на лизгање или застаклени врати. Лизгачките верзии, достапни во застаклена верзија, се широки 123 cm, точно во линија со ширината помеѓу сводовите на тркалата и високи 125cm кај стандардните верзии, додека кај верзиите со висок кров висината изнесува 146cm.
  • Пристап одзади, кој овозможува лесно отворање на лизгачките врати со рачни маневри и од левата и од десната страна.
  • Две големи врати на лизгање со ширина од 70cm и висина од 117cm, со лизгачка ограда вдлабната во самото тело на возилото.
  • Заден товарен праг, на само 5cm од земја.

GVW: 2000 to 2200 kg
Број на седишта и капацитет (вклучувајќи го и возачот): 5 седишта и носивост се до 453 kg:
Меѓуоскино растојание: 2755 and 3105 mm
Надворешни димензии: 
– Должина: 4390 и 4740 mm
– Висина: 1845 и 2100 mm
– Ширина: 1832 mm
Димензии на багажникот:
– Должина: Од 950 до 1300 mm
– Ширина: Од 1120 до 1261 mm
– Висина: Од 600 до1250 mm

Ви треба информација? Разговарајте со нас