Doblò Combi

 комерцијални возила

Doblò Combi

СТИЛ

Сосема нов стил во линија со функционалноста и перформансите.

НОВА НАДВОРЕШНОСТ СО ИНОВАТИВНА ЛИНИЈА

НОВА НАДВОРЕШНОСТ СО ИНОВАТИВНА ЛИНИЈА

УНИКАТЕН СТИЛ, ВО НАСОКА НА ПОГОЛЕМА ФУНОНАЛНОСТ И ПЕРФОРМАНСИ

Новото Doblò Combi поседува комплетно надграден преден дел, и во поглед на стил и од техничка природа. Линиите на хаубата и на предниот браник се дополнително надградени во поглед на аеродинамика, обезбедувајќи поголема ефикасност дури и при помала брзина.

Главните нови карактеристики се:

  • Нови предни светла
  • Нова хауба, крила и преден браник
  • Нова предна решетка
  • Нови метални тркала
  • Нови кластери на задните светла

ФУНКЦИОНАЛНА ВНАТРЕШНОСТ И УДОБНОСТ

ФУНКЦИОНАЛНА ВНАТРЕШНОСТ И УДОБНОСТ

ЕРГОНОМИЧНОСТ И КВАЛИТЕТ ВО СЕКОЈ ДЕТАЛ

Новото Doblò Combi идентично восхитува и од внатрешната страна: технологија, функционалност и материјали кои креираат пријатна и удобна работна атмосфера, која е совршена за секаков тип на работа.

Секој аспект од возачкото искуство и практичност е надграден:

  • Нова контролна табла со подобрени перформанси за промена на температурата (благодарејќи на поголемите отвори за проветрување)
  • Волан со нов ергономичен дизајн
  • Ткаенини отпорни на секаква употреба
  • Новa hi-tech инструментална табла со одлична видливост

 

ЦЕЛИОТ ПРОСТОР

ЦЕЛИОТ ПРОСТОР

КОЈ ВИ Е ПОТРЕБЕН

Голем број на оддели за складирање во делот на контролната табла и во вратните панели кои нудат мноштво од простор на располагање за складирање на секаков тип на предмети.

Вкупниот број на делови за складирање изнесува N, вклучувајќи ја и навалената странична фиоката од страна на патниците која се отвара сосема меко и има капацитет од не помалку од 6,8L.

Панелите на страничните врати нудат широк опсег на можности за користење, со капацитет не помал од 8.8 литри, кој лесно додржува шише од 1,5 литри, две шишиња од 1/2 литри и А4 нотес.

Doblò Combi е дизајнирано со цел да смести дури и до 5 патници, и тоа во одлична удобност. Патничкиот дел е полн со светла, благодарејќи на широката мазна површина, воедно опремен со дел за складирање со цел да држи се под контрола: и во овој дел Doblò е апсолутен шампион во сестраност.