Ducato Conversion

 комерцијални возила

Ducato Conversion

Корисност

Многу пофункционален.

За цени и модели, контактирајте го овластениот дилер на Fiat Professional.

ШТИТНИЦИ НА ВЕТЕР

ШТИТНИЦИ НА ВЕТЕР

Дел бр. 50901494

ПРЕДНИ ГУМЕНИ КАЛНИЦИ

ПРЕДНИ ГУМЕНИ КАЛНИЦИ

Дел бр. 50901517

ЗАДНИ ГУМЕНИ КАЛНИЦИ

ЗАДНИ ГУМЕНИ КАЛНИЦИ

Дел бр. 50901516

ОТСТРАНЛИВА КУКА

ОТСТРАНЛИВА КУКА

ЗА ВЛЕЧЕЊЕ НА ТОВАР ДО 2,5 t

Дел бр.71807381

СТАТИЧНА КУКА

СТАТИЧНА КУКА

ЗА ВЛЕЧЕЊЕ НА ТОВАР ДО 3 t.
Дел бр. 71807381

ФИКСНА  КУКА

ФИКСНА КУКА

ЗА ВЛЕЧЕЊЕ НА ТОВАР ДО 2,5 t.

За верзиите со кратки и средни меѓуоскини растојанија кај Ducato.
Дел бр. 50901505

СТАТИЧНА КУКА

СТАТИЧНА КУКА

ЗА ВЛЕЧЕЊЕ НА ТОВАР ДО 3 t.

Дел бр.. 50901581

КАБЛИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА КУКАТА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ

7 конекции за прицврстување. Дел бр. 50901586

13 конекции за прицврстување. Дел бр. 50901570

7-13 конекции за прицврстување Дел бр. 50901584

7-КАБЛИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА КУКАТА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ ВО ВЕРЗИЈАТА СО ШАСИЕНА КАБИНА

Дел бр. 50926707

РЕЗЕРВНА ОПРЕМА ЗА ПОДИГАЊЕ НА ТРКАЛАТА

Со цел да се отстрани и задржи резервното тркало под шасијата.

На располагање кај 15″ и 16″ верзиите.

Дел бр.. 71807355

Стил

КОНТРОЛНА ТАБЛА ВО ТЕХНО СТИЛ

КОНТРОЛНА ТАБЛА ВО ТЕХНО СТИЛ

ДРЖАЧ  ЗА ЧАШИ

ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ

Практична полица сместена во долниот дел од централната позиција на контролната табла, како алтернатива на делот за складирање со клуч и класично затворање, која се состои од:

  • Два дела за складирање на шишиња до 0.75
  • Дел за складирање (на дополнителни шишиња, мобилен телефон итн.)
  • Простор за складирање на таблет

Дел бр. 71807349

ДЕЛ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

ДЕЛ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

СО КЛАСИЧНО ЗАТВОРАЊЕ

Дел сместен во долниот централен дел на контролната табла, како алтернатива за држачот на чаши, кој дозволува складирање на лап топ со димензии 15.6”.
Дел бр. 71807348

ОБВИВКИ ЗА КЛУЧЕВИ ВО 13 ВАРИЈАНТИ

Единечна обвивка, сива со и со Swarovski цветови..
Дел бр. 71805593

Единечна обвивка, сина и со Swarovski змија.
Дел бр. 71805594

Сет од 2 обвивки, бела и сива со точкасти декорации
Дел бр.. 71805601

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор Paris.
Дел бр. 71805603

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор London.
Дел бр. 71805602

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор Roma.
Дел бр. 71805605

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор New York.
Дел бр. 71805606

Сет од 2 обвивки, бела и сива, со дизајн и вметнат збор Torino.
Дел бр. 71805750

Единечна обвивка, бисерно бела
Дел бр. 71806542

Единечна обвивка, светлечко-црвена
Дел бр. 71806538

Единечна обвивка сребрено-сива
Дел бр. 71806541

Единечна обвивка, светлечко-црна
Дел бр. 71806539

Единечна обвивка, темно црна
Дел бр. 71806540

НАВЛАКИ ЗА СЕДИШТАТА

НАВЛАКИ ЗА СЕДИШТАТА

This helps reduce seat wear and keep a clean environment within the cab.
For the driver’s seat and the single front seat.
Dis. 50901502

For the driver’s seat and the two-seater front bench.
Dis. 50901503

For the driver’s seat and 7 seats (Crew Cab).
Part no. 50901503

ПРЕДНИ ГУМЕНИ ПАТОСНИЦИ

ПРЕДНИ ГУМЕНИ ПАТОСНИЦИ

На левата страна од возењето (LHD).
Дел бр. 50901500

На десната страна од возењето (RHD).
Дел бр. 50901568

PARROT MKI9100 HANDS-FREE KIT

MKI системот е Bluetooth hands-free опрема со OLED екран која комбинира напредни технологии за комуникација со комплетна серија на услуги посветени на музика.
MKi опремата е на располагање со музички кабел специјално дизајниран да одговара на секаков тип на музички плеер, без разлика дали е дигитален или аналоген.
Се поврзува со iPod / iPhone, мобилни уреди и смартфони.
Дел бр. 71806339

PARROT SLIM MINI KIT

Пренослива Bluetooth hands-free опрема за мобилни телефони и смартфони.
Дел бр. 71805111

ПОВРЗУВАЧ НА IPOD

ПОВРЗУВАЧ НА IPOD

iPod кабел со кабел на влечење и УСБ приклучок.
Дел бр. 71803812

ОКРИВКИ ЗА РАБОВИТЕ СО ЛОГОТО НА FIAT
Сет од 4 x 15” парчиња за Ducato.
Дел бр. 71807359

Сет од 4 x 16” парчиња за Ducato.
Дел бр. 71807360

Сет од 4 x 16” парчиња за Ducato Maxi.
Дел бр. 71807361

КАПСУЛИ ЗА ВЕНТИЛИТЕ НА ТРКАЛАТА СО ЛОГОТО НА FIAT
Сет од 4 парчиња во кутија со логото на Fiat.
Дел бр. 71805100

ХРОМИРАН ДРЖАЧ ЗА ТАБЛИЦАТА НА ВОЗИЛОТО
Дел бр. 71805608

Безбедност и сигурност