Ducato Conversion

 комерцијални возила

Ducato Conversion

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

На располагање Ви се сите решенија што Ви се потребни.

 

ШАСИЈА КАБИНА DUCATO

ШАСИЈА КАБИНА DUCATO

Идеално решение за носење на oгромен товар.

DUCATO DROPSIDE BODY

DUCATO DROPSIDE BODY

Ја комбинира практичноста и сестраноста со одличен капацитет за товар.

DUCATO ШАСИЈА КАБИНА

DUCATO ШАСИЈА КАБИНА

За професионалци кои имаат потреба од дополнителен волумен во просторот, овозможена во алуминиумски или мазни панели кои се простираат на структурна-поврзана лизгачка површинa

DUCATO  МОЖЕ ДА БИДЕ ОПРЕМЕН

DUCATO МОЖЕ ДА БИДЕ ОПРЕМЕН

Во случаи кога имате потреба од обемна платформа за товарење. Алуминиумските страни високи 400 mm и задниот дел на автомобилот можат да бидат спуштени на сите три страни, со цел да овозможат поедноставно товарење.

DUCATO КАМИОН

DUCATO КАМИОН

Го прави секое патување поедноставно и поудобнo

DUCATO КАМИОН

DUCATO КАМИОН

Со максимално дозволена тежина од 2500 kg во предниот дел, новата макси верзија на Ducato, вклучувајќи ги и тристраното тело на дамперот и кранот, Ви нудат безгрижен транспорт и справување со тежок товар.

DUCATO СО ТЕЛЕСКОПСКA ДИГАЛКА

DUCATO СО ТЕЛЕСКОПСКA ДИГАЛКА

Надополнетo со оперативна кабина и контролна табла.