Panda Van Hybrid

Panda Van Hybrid

Во работењето, едноставно, барај повеќе.

 

Главни карактеристики:
Компактност и разновидност: верзии со 2 седишта или со 4 седишта
Капацитет на товарен простор до 1 m3
Мотор: Mild Hybrid

 

 

 

PANDA VAN 2 СЕДИШТА

Товарен волумен: 1000 dm³
Корисна носивост вклучително возач1: 505 kg
Надворешни димензии2:
– меѓуоскино растојание: 2300 mm
– должина: 3653 mm
– ширина: 1672 mm (без ретровизори) – 1643 (со ретровизори)
– висина: 1551 mm

1 Кога е вградена специјална опрема (шипки за товар на кровот, кука за влечење и сл.) тежината на празно возило се зголемува и следствено ја намалува корисната носивост, во рамките на најголемата дозволена маса.
2 Може да варира зависно од опремата на возилото

Димензии на товарен простор
2 седишта

Максимална должина
1165 mm
Максимална ширина
1220 mm
Растојание меѓу тркалата
1020 mm
Максимална висина
900 mm
Висина од тлото до прагот на товарење
640 mm

PANDA VAN 4 СЕДИШТА

Товарен волумен: 275 dm³
Корисна носивост вклучително возач1: 490 kg
Надворешни димензии2:
– меѓуоскино растојание: 2300 mm
– должина: 3686 mm
– ширина: 1672 mm (без ретровизори) – 1882 (со ретровизори)
– висина: 1551 mm

*според WLTP хомологацијата1 Кога е вградена специјална опрема (шипки за товар на кровот, кука за влечење и сл.) тежината на празно возило се зголемува и следствено ја намалува корисната носивост, во рамките на најголемата дозволена маса.
2 Може да варира зависно од опремата на возилото

Димензии на товарен простор
4 седишта

Максимална должина
450 mm
Максимална ширина
1020 mm
Растојание меѓу тркалата
1020 mm
Максимална висина
860 mm
Висина од тлото до прагот на товарење
535 mm

Panda Van ја сака работата и одговара на твоите секојдневни потреби. Да се избере Panda Van значи да се има до себе возило кое е доверливо, ефикасно, економично, компактно и практично.

 

 

ФЛОТИ
Прошири ја својата дејност со флотите на Panda Van. Движењето низ град никогаш не било толку
едноставно.

 

ЕКОНОМИЧНОСТ
Заштедата е загарантирана
Panda Van е хомологирана во категорија N1 за да се искористат предвидените финансиски придобивки како право на поврат на ДДВ за правните лица.

 

Ви треба информација? Разговарајте со нас