PANDA VAN

ДИЗАЈН

Италијански квалитет
Panda Van ја сака работата, да се избере, значи да се има до себе возило кое е доверливо, ефикасно, економично, компактно и практично.

Она што ја прави вистинската разлика е квалитетот со кој е проектирана и конструирана: високо-отпорен челик, акустичен комфор, грижливо одбрани обработки и авангардни решенија за максимална сигурност и функционалност.

ДИЗАЈН

Како додаток на сите стилски детали кои ја прават  Panda Van единстевна со нејзините меки линии и витка предница со предните светла повисоко поставени, она што навистина прави разлика е квалитетот со кој е дизајнирана и изработена: материјали со висока отпорност, акустичен комфор, префинета завршна обработка.

БОИ

Едноставно, повеќе стил со Panda Van. За вашата работа изберете ја бојата која најдобро ќе ве претставува меѓу девет достапни бои.

НАДОЛЖНИ КРОВНИ НОСАЧИ

Функционалноста е синоним за Panda Van. Благодарение на надолжните кровни носачи фиксирајте го и најсложениот товар. Се е полесно со Panda Van.

ИЗГЛЕД

Дизајнот не е опција. Panda Van е опремена со 14″или 15″ алуминиумски тркала, со 175/65 R14 пневматици во основна изведба.

ДНЕВНИ СВЕТЛА

Panda Van е совршено возило за да се движите низ градот. Дневните светла обезбедуваат максимална видливост за возачите кои доаѓаат од спротиваната насока.

ВИСОКО НИВО НА РАЗМЕНА

Високото ниво на контрола на менување на брзините овозможува полесно и покомфорно возење, особено во случај на сообраќајна опасност.

DUALDRIVE TM ЕЛЕКТРИЧЕН СЕРВО УПРАВУВАЧ

Комфорот исто така е и задоволство во возењето, а во тоа Panda Van, е ненадмината благодарение на DualdriveTM електричниот серво управувач со функција City и Blue & Me TomTom 2 LIVE кои помагаат лесно да се справите со градскиот сообраќај и секогаш да го најдете вистинскиот правец.

ЏЕБ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

Мала, но со многу простор. Големиот џеб за складирање овозможува практиен простор за складирање за чување на документи и работен алат.

ЕРГОНОМСКА КОМАНДНА ТАБЛА

Комфорот е од основно значење за Panda Van и се рефлектира во кај сите нејзини особености. Ергономската командна табла со лесно достапни команди е дизајнирана како практична повеќенаменска школка која на возачот му овозможува максимален комфор.

ТОВАРЕН ПРОСТОР

Голем, за повеќе намени и навистина функционален
На верзијата со 2 седишта товарниот простор има исклучителна зафатнина од дури 1 m³, co рамен под, јаки куки го придржуваат товарот, а цврста метална решетка го дели  товарниот простор од просторот со седишта.

Ви треба информација? Разговарајте со нас