PANDA VAN

МОТОРИ

Движејќи се наоколу и работејќи со Panda Van значи безбедно да патувате и да се потпрете на вистински ефикасни мотори со ниска потрошувачка на гориво.

1.2 EVO 2 69 КС

Работна зафатнина: 1248 cm³
Моќност: 69 КС
Максимален вртежен момент: 102 Nm при 3000 вртежи/минута
Еколошко ниво Euro 6
Максимална брзина: 164 km/h
Потрошувачки NEDC: 5,2 l/100 km
Емисии на CO2: 120 g/km.

0.9 TWIN-AIR TURBO 85 KS

Работна зафатнина: 875 cm³
Моќност: 85
Максимален вртежен момент: 145 Nm при 1900 вртежи/минута
Еколошко ниво Euro 6
Максимална брзина: 167 km/h
Потрошувачки NEDC: 4,9 l/100 km
Емисии на CO2: 114 g/km.

Ви треба информација? Разговарајте со нас