Ducato за надградби

Ducato за надградби

ГАМА

Практични и функционални решенија за трансформација и надградби.

МОЖНОСТ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЈА

Архитектура која ја комбинира стабилноста при возењето, енергијата и продуктивноста. Ducato секогаш претставувало омилено возило за трансформација. Неговата силна структура овозможува да натоварите тешки работи и тоа во целосна безбедност:
Силна механичка структура
Двојна омега шасија

Максимално дозволено товарење на оските: Сè до 2100 kg на предната оска и до 2500 kg на задната, најдобри можности во класата. Двојна leaf spring задна суспензија во насока на обезбедување на поддршка на секаков тип на трансформација и за секаков тип на мисија. Располага со опција со погон на сите 4 тркала. Помалку комплексна механичка структура, без диференцијална единица, за пониска потрошувачка и поголема носивост.

Цврстина и стабилност на автомобил. Намалена маса на возилото, која овозможува зголемена носивост. Пониски трошоци за гумите-само 4, наместо 6 кои би биле предмет на замена (како што би било случај со возило со двојни задни тркала). Поширока шасија, за напредната стабилност, со највисок можен индекс за отпорност кој постои на пазарот. Лесен за вклопување и прилагодување во рамките на каросеријата на возилото. Низок праг на товарење.

На располагање нуди специфични опции за трансформација:
Штекер на каросеријата на возилото
Подесување на мрежа за задно осветлување
Поголеми алтернатори
Поголеми батерии
Поголема трага (1.98 m).

КАБИНА СО ШАСИЈА

ИДЕАЛНО ЗА ОНИЕ КОИ СЕ ВО ПОТРАГА ПО СРЕДСТВО ЗА ТРАНСПОРТ КОЕ МОЖЕ ДА БИДЕ ЕДНОСТАВНО- ПЕРСОНАЛИЗИРАНО

4 опции на меѓуоскино растојание кај тркалата, како и верзија со долго меѓуоскино растојание со дополнително додавање.
GVW опции од 3000, 3300 и 3500 сè до 4000 и 4250.
2 различни механички структури, Ducato и Ducato Maxi со зајакната суспензија и 16” тркала.

Кабина со шасија:
GVW: 3000 до 3500 kg
Меѓуоскино растојание: 3000, 3450, 3800, 4035, 4035 XL mm
Надворешни димензии:
– Должина: од 4908 до 6308 mm
–Висина на кабината: 2254 mm
– Ширина на предната трага: 1810 mm
–Ширина на задната трага: 1790 mm
Максимална ширина на телото на возилото: 2350 mm
Максимално дозволен товар на оската:
– Предна оска: сè до 1850 kg
– Задна оска: сè до 2000 kg


Maxi кабина:
GVW: 3500 до 4250 kg
Меѓуоскино растојание: 3450, 3800, 4035, 4035 XL mm
Надворешни димензии:
– Должина: од 5358 до 6308 mm
– Висина на кабината: 2254 mm
– Ширина на предната оска: 1810 mm
– Ширина на задната оска: 1790 mm
Максимална ширина на каросеријата на возилото: 2350 mm
Максимално дозволен товар на оската:
– Предна оска: 2100 kg
– Задна оска: 2500 kg

ШАСИЈА СО КАБИНА ЗА ПЕРСОНАЛ

2 меѓуоскини растојанија, 3
GVW опции за 3000, 3300 и 3500 to 4000 и 4250
2 различни механички структури, Ducato и Ducato Maxi со зајакната суспензија и 16” тркала.
Сè до 6/7 seats.
Предните седишта се состојат од две единечни седишта или пак седиште за возачот плус клупа со две седишта.

Шасија кабина:
GVW: 3000 до 3500 kg
Меѓуоскино растојание: 3450, 4035 mm
Надворешни димензии:
– Должина: од 5338 до 5943 mm
–Висина на кабината: 2254 mm
– Ширина на предната трага: 1810 mm
–Ширина на задната трага: 1790 mm
Максимална ширина на каросеријата на возилото: 2350 mm
Максимално дозволен товар на оската:
– Предна оска: сè до 1850 kg
– Задна оска: од 1900 сè до 2000 kg


Maxi кабина за персонал:
GVW: 3500 до 4250 kg
Меѓуоскино растојание: 3450, 4035, 4035 XL mm
Надворешни димензии:
– Должина: од 5358 до 6308 mm
– Висина на кабината: 2254 mm
– Ширина на предната оскаа: 1810 mm
– Ширина на задната оска: 1790 mm
Максимална ширина на каросеријата на возилото: 2350 mm
Максимално дозволен товар на оската:
– Предна оска: 2100 kg
– Задна оска: 2500 kg

ШАСИЈА КАБИНА СО ПЛАТФОРМА ЗА ТРАНСПОРТ НА ПОСЕБЕН ВИД НА ТОВАР

За сите трансформации кои бараат осветлување и флексибилност, комбинирани со висински праг со ограничен пристап.
4 меѓуоскини растојанија
Праг кој се наоѓа на само 53 cm од земја.
Тежина на возилото од 1580 до 1735 kg
GVW опции од 3000, 3300 и 3500 сè до 4000 и 4250
2 различни механички структури, Ducato и Ducato Maxi со зајакната суспензија и 16” тркала.
Класична шасиена кабина со платформа:
GVW: 3000 до 3500 kg
Меѓуоскино растојание: 3000, 3450, 3800, 4035, 4035 XL mm

Надворешни димензии:
– Должина: од 4908 до 6308 mm
–Висина на кабината: 2153 mm
– Ширина на предната трага: 1810 mm
–Ширина на задната трага: 1790 mm
Максимална ширина на телото на возилото: 2350 mm
Максимално дозволен товар на оската:
– Предна оска: од 1630 сè до 1850 kg
– Задна оска: од 1650 сè до 2000 kg
Шасија кабина за персонал со maxi платформа:
GVW: 3500 до 4250 kg
Меѓуоскино растојание: 3450, 4035, 4035 XL mm
Надворешни димензии:
– Должина: од 5358 до 6308 mm
– Висина на кабината: 2153 mm
– Ширина на предната трага: 1810 mm
– Ширина на задната трага: 1790 mm
Максимална ширина на каросеријата на возилото: 2350 mm
Максимално дозволен товар на оската:
– Предна оската: 2100 kg
– Задна оската: 2500 kg

ШАСИЈА

ИЗЛЕГУВА ВО ПРЕСРЕТ НА СИТЕ ВАШИ ПОТРЕБИ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЈА

Одлична база за секаков тип на трансформација, со прилагоден дизајн на каросеријата на возилото, внатрешноста и дополнителните уреди.
Набавена без седишта, столбови и шофершајбна.
4 меѓуоскини растојанија,
4 GVW опции од 3300, 3500 и 4000 сè до 4250
2 различни механички структури, Ducato и Ducato Maxi со зајакната суспензија и 16” тркала.

Шасија:
GVW: 3000 до 3500 kg
Меѓуоскино растојание: 3000, 3450, 3800, 4035, 4035 XL mm
Надворешни димензии:
– Должина: од 4885 до 6285 mm
– Ширина на предната трага: 1810 mm
–Ширина на задната трага: 1790 mm
Максимална ширина на телото на возилото: 2350 mm
Максимално дозволен товар на оска:
– Предна оска: од 1750 сè до 1850 kg
– Задна оска: Од 1900 сè до 2000 kg
Шасија maxi
GVW: 3500 до 4250 kg
Меѓуоскино растојание: 3450, 3800, 4035, 4035 XL mm
Надворешни димензии:
– Должина: од 5335 до 6285 mm
– Ширина на предната оска: 1810 mm
– Ширина на задната оска: 1790 mm
Максимална ширина на телото на возилото: 2350 mm
Максимално дозволен товар на оска:
– Предна оска: 2100 kg
– Задна оска: 2500 kg

Ви треба информација? Разговарајте со нас