Scudo Goods Transport

Корисност

Многу пофункционален.

За цени и модели, контактирајте го овластениот дилер на Fiat Professional.

ROOF RACK -ДОЛГО МЕЃУОСКИНО РАСТОЈАНИЕ

Roof rack –долго меѓуоскино растојание
Надополнета со ваљак за товарење
Максимален капацитет 170 kg.
Дел бр. 71803624

Скала-низок покрив
Максимален капацитет 100 kg.
Дел бр. 71803640

Скала-висок покрив
Максимален капацитет 100 kg.
Дел бр. 71803641

ЦРНИ НОСАЧИ НА ПОКРИВОТ ОД ЧЕЛИК

На располагање и во продажба засебно.
Максимална дозволена товарна тежина
за 3 решетки 100 kg.
Дел бр. 71803622

Дополнителен ваљак за товарење
Дел бр. 71803626

TOW BALL WITH PIN

Соодветна за секаков тип на влечење.
Максимален капацитет 2000 kg.
Дел бр. 71803631

КУКА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ

Соодветна за секаков тип на влечење, со исклучок за караваните.
Максимален капацитет 2000 kg.
Дел бр. 71803632

КУКА ЗА ВЛЕЧЕЊЕ СО ТОПКА

Соодветна за секаков тип на влечење.
Максимален капацитет 2000 kg.
Дел бр. 71803633

MECHANICAL HITCH

Соодветен за влечење на каравани.
Максимален капацитет 2000 kg.
Дел бр. 71803634

КАБЛИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА ВЛЕЧНАТА КУКА

7/13 конекции и точки на поврзување
Дел бр. 71803635

13 конекции
Дел бр. 71803636

7+7 конекции
Дел бр. 71803637

OСОВИНА НА ВЛЕЧНАТА КУКА
Потребна за поврзување на влечната кука и каблите за поврзување.
Дел бр. 71803627

СТАНДАРДНИ ЗАДНИ ГУМЕНИ ОТСТРАНУВАЧИ НА КАЛ
Дел бр. 71803645

ПЛАТФОРМА

За поедноставен пристап до Вашето комбе. Компатибилна со куките за влечење.
Максимален товар 150 kg.
Дел бр. 71803639

ОРГАНИЗАЦИЈА ПРИ ВОЗЕЊЕТО

Многу попрактична.

ДРВЕНИ ШТИТНИЦИ ЗА ЗИДОВИТЕ

Странични панели на возилото (ниски и кратки) 1 Pls H1 L1.
Дел бр. 71803648
Странични панели на возилото (високи, ниски и кратки) 1 Pls H1 L1.
Дел бр. 71803649
Странични панели на возилото (ниски и кратки) 2 Pls H1 L1.
Дел бр. 71803652
Странични панели на возилото (високи, ниски и кратки) 2 Pls H1 L1.
Дел бр. 71803653

ДРВЕНИ ПОДНИ ПОКРИВКИ

Дел бр. 71803654
За верзии со долго меѓуоскино растојание.
Дел бр. 71803655

ПОДНА ПОКРИВКА ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ
За верзии со кратко меѓуоскино растојание.
Дел бр. 71803656
За верзии со долго меѓуоскино растојание.
Дел бр. 71803657

ВНАТРЕШЕН ТОВАРЕН ТУНЕЛ
За сместување на долги предмети, како на пример цевки или технички нацрти.
За верзии со кратко меѓуоскино растојание.
Дел бр. 71803659
За верзии со долго меѓуоскино растојание
Дел бр. 71803660

ВНАТРЕШНИ ЗАШТИТНИ ПАТОСНИЦИ

Предни за фургон со 2 седишта или 1 седиште плус клупа.
Дел бр. 71803663

ПРЕДНИ ГУМЕНИ ПАТОСНИЦИ
Дел бр. 71803646

НАВЛАКИ ЗА СЕДИШТЕТО НА ВОЗАЧОТ

Со странично воздушно перниче
Дел бр. 71803670

НАВЛАКИ ЗА СЕДИШТАТА НА ПРЕДНАТА КЛУПА
Дел бр. 71803669

БЕЗБЕДНОСТ

Многу побезбедно и посигурно.

АЛАРМ
Прилагодлив аларм управуван преку оригиналниот радио-контролен механизам на возилото. Нуди заштита против упади од страна на вратите, багажникот и хаубата и овозможува сеопфатна заштита на патничкиот дел. Надополнет со само-напојувачка сирена.
Целосно интегриран во електронскиот on-board систем.
Брза инталација.
3 години гаранција
Дел бр. 50901520

ISOFIX СЕДИШТЕ ЗА ДЕЦА

За деца од 9 до 18 kg.
Дел бр. 71803161

За деца од 9 to 36 kg.
Дел бр. 50900963