Scudo Goods Transport

ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Сите опции што Ви се потребни.

SCUDO: СЕСТРАН И ЕДНОСТАВЕН

  • Транспорт на роба одржлива на ниска температура (лекови, храна и пијалоци); Scudo може едноставно да биде oпремено со хигиенски заштитено и изолирано термоформирано лежиште.
  • Одржување на возилото: работни клупи и полици. Scudo возилото е веќе користено како средство за транспорт при шлепување.
  • Прва помош: Scudo Maxi возилото е одлично за конверзија и претворање во амбулантско возило или пак возило за транспорт на лица со посебни потреби.
  • Хидраулика и електрика: посебни конзоли и цевчест вертикален тунел на покривот (работилница на тркала), нудејќи максимална практичност за сите професионалци.
Ви треба информација? Разговарајте со нас