Scudo Goods Transport

УДОБНОСТ

За подобрено искуство за време на возењето.

СЕДИШТЕ НА ВОЗАЧОТ

ВИДЛИВОСТ КАКО НА ХЕЧБЕК, УДОБНОСТ КАКО НА ЛИМУЗИНА

  • Подигната возачка положба и рачка за брзина на контролната табла.
  • Воланот е прилагодлив и во висина и во длабочина. Инструментите се поделени во 4 квадранти на црна позадина и се сосема едноставни за читање и користење.
  • Контролните уреди за температура, радио и предупредувачки светла во ситуации на опасност се едноставни за користење и на дофат.
  • Ергономските седишта доаѓаат со надолжно прилагодување и подесување на положбата на грбот и главата, како и прилагодување на висината како стандардна опција-двоен потпирач за раце, лумбална поддршка и затоплување на возачкото и патничките седишта (по барање).

ПРЕДНИ СЕДИШТА

На располагање се 3 удобни седишта

  • Подигнати позиции на возење и рачка за брзина на контролната табла.
  • Воланот е прилагодлив и во висина и во длабочина.
  • Инструментите се поделени во 4 квадранти на црна позадина и се сосема едноставни за читање и користење.
  • Контролните уреди за температура, радио и предупредувачки светла во ситуации на опасност се едноставни за користење и на дофат.
  • Ергономските седишта доаѓаат со надолжно прилагодување и подесување на положбата на грбот и главата, како и прилагодување на висината како стандардна опција-двојен потпирач за раце, лумбална поддршка и затоплување на возачкото и патничките седишта (по барање).
Ви треба информација? Разговарајте со нас